Fleurrijk en gebloemd gekrabbel

Karens Krabbels

Ik had zin in iets vrolijks, vandaar dat ik in juli 2022 deze fleurige paarsblauwe tuin met witte, gele, oranje, groene en blauwe elementen heb ‘ontworpen’. Alles wat je op de afbeelding ziet, is door mij getekend.

In deze sprookjesachtige tuin bloeien bloemen als de Paradijsvogelbloem (Vogelbek plant), Chrysanten, Gerbera’s, Dahila‘s , Paardenbloemen, Pulsatilla rubra, een Narcis en meer.

Op de achtergrond ‘zweven’ kleine bloemetjes die uit mijn fantasie zijn ontsproten. Met een beetje goede wil zou je er bijvoorbeeld boterbloemetjes en madeliefjes in kunnen zien, maar ik denk dat je ze in de natuur niet snel tegenkomt. Best jammer eigenlijk ;-).

Verschillende bloemen -die wat moeilijker te tekenen zijn- heb ik eerst apart uitgewerkt (zie foto helemaal onderaan) waarna ik ze heb gebruikt in onderstaand werk.

De verhouding van dit werk is 2:1 en ik vind zelf dat dit werk het best tot zijn recht komt als het op (glanzend) staal, acrylglas of aluminium wordt afgedrukt. Op de onderstaande foto is ervoor gekozen om het werk op geborsteld aluminium af te drukken zodat het buiten kan worden opgehangen. Prima plekje wat mij betreft!

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Schilderij Bloemen Paradijs te Ulestraten

Schilderij Bloemen Paradijs te Ulestraten

 

Iets voor aan jouw muur?

Bekijk het Maar! Webshop:

Bloemen Symphony

Bloemen Symphony

Vanaf: € 54.50
Meer info

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *