Fleurrijk en gebloemd gekrabbel

Karens Krabbels

Ik had zin in iets vrolijks, vandaar dat ik in juli 2022 deze fleurige paarsblauwe tuin met witte, gele, oranje, groene en blauwe elementen heb ‘ontworpen’. Alles wat je op de afbeelding ziet, is door mij getekend.

In deze sprookjesachtige tuin bloeien bloemen als de Paradijsvogelbloem (Vogelbek plant), Chrysanten, Gerbera’s, Dahila‘s , Paardenbloemen, Pulsatilla rubra, een Narcis en meer.

Op de achtergrond ‘zweven’ kleine bloemetjes die uit mijn fantasie zijn ontsproten. Met een beetje goede wil zou je er bijvoorbeeld boterbloemetjes en madeliefjes in kunnen zien, maar ik denk dat je ze in de natuur niet snel tegenkomt. Best jammer eigenlijk ;-).

Verschillende bloemen -die wat moeilijker te tekenen zijn- heb ik eerst apart uitgewerkt (zie foto helemaal onderaan) waarna ik ze heb gebruikt in onderstaand werk.

De verhouding van dit werk is 2:1 en ik vind zelf dat dit werk het best tot zijn recht komt als het op (glanzend) staal, acrylglas of aluminium wordt afgedrukt. Op de onderstaande foto is ervoor gekozen om het werk op geborsteld aluminium af te drukken zodat het buiten kan worden opgehangen. Prima plekje wat mij betreft!

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Schilderij Bloemen Paradijs te Ulestraten

Schilderij Bloemen Paradijs te Ulestraten

 

Iets voor aan jouw muur?

Kunst Op Maat Shop:

Bloemen Symphony

Bloemen Symphony

Vanaf: € 54.50
Meer info

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak door gewoon mijn fantasie te gebruiken, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te maken, al zoekend naar het juiste kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een nieuw geheel.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *