Hallo! Leuk je hier te ’treffen’. Mijn naam is Karen Nijst, een waterman uit Maastricht en eigenaar van Kahlo Webdevelopment en Copywriting.

Zoals je op deze site kunt zien, teken en blog ik graag. Overdag werk ik als webontwikkelaar en dan ben ik verantwoordelijk voor het programmeerwerk (zoals php, SQL, javascript), de teksten en het grafisch ontwerp. Dit laatste heeft ongetwijfeld invloed gehad op verschillende tekeningen die je hier kunt zien.

Sinds een tijdje vind je me ook op Maastricht Digitaal: Getekend Maastricht, op werkaandemuur.nl en momenteel ben ik bezig met het bouwen van de webshop Kunst Op Maat Shop waar je werk van mij en andere beeldmakers kunt vinden.

Profiel

Voor wie het leuk vindt: in het onderstaande ‘boekje’ vind je wat meer achtergrondinformatie over mij en mijn werk.
Je kunt natuurlijk ook hier klikken voor een pdf of gewoon lekker verder bladeren op deze (of andere) site.

Portfolio

Enkele voorbeelden van mijn werk.

Carnaval in Maastricht

Mijn werk aan jouw muur?

Afrikaans Profiel, Mixed Media

Afrikaanse vrouw met papegaai, Mixed Media

Afrikaanse vrouw met paradijsvogelbloem, Mixed Media

Marlene Dietrich, Mixed Media

Koningsdag te Maastricht, Mixed Media

Kempenoptocht 2022

Runcolor.nl

Hans-van-Ierland.nl

eyckehorst.nl

MarjaNoyons.nl

TilburgseKunstkring.nl

tantemoesje.nl

Blokhut.com

ropro-productie.nl

super-actief.nl

JolandaParee.nl

bornart.nl

Mijn achtergrond

Ik heb jarenlang in de marketing-communicatie gewerkt bij bedrijven als De Limburger, Mega Limburg (nu Essent), Vodafone en Smart Homes. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in de communicatie via het web. Tegenwoordig werk ik als gecertificeerd php-programmeur- veel met WordPress en bouw ik onder meer Woocommerce webwinkels op maat. Ook help ik mensen met hun webteksten en vindbaarheid in de zoekmachines.
Daarnaast blijf ik het leuk vinden om posters, folders etc te ontwerpen met programma’s als Illustrator of Indesign.

’s Avonds heb ik nog maar weinig zin om te schilderen. Gelukkig biedt de Ipad uitkomst omdat ik me daarop tussen de bedrijven door, én op vrijwel elke locatie, lekker kan uitleven. Ook grijp ik regelmatig naar mijn kleurpotloden of tekenpennetje.  Je vindt de resultaten op deze site, zie: ‘Tekeningen‘.