Over mijn tekeningen en mijn
werk voor Kahlo Websites

Hallo! Leuk dat je hier even komt kijken. Je zit op de site van Karen Nijst, een waterman uit Maastricht en eigenaar van Kahlo Webdevelopment en Copywriting.

Zoals je op deze site kunt zien, teken en blog ik graag. Overdag werk ik als webontwikkelaar en ben verantwoordelijk voor het programmeerwerk (php, SQL, javascript), de teksten en het grafisch ontwerp. Dit laatste heeft ongetwijfeld invloed gehad op verschillende tekeningen die je hier kunt zien.

Portfolio:

Carnaval in Maastricht

Mijn werk aan jouw muur?

Afrikaans Profiel, Mixed Media

Afrikaanse vrouw met papegaai, Mixed Media

Afrikaanse vrouw met paradijsvogelbloem, Mixed Media

Marlene Dietrich, Mixed Media

Koningsdag te Maastricht, Mixed Media

Kempenoptocht 2022

Runcolor.nl

Hans-van-Ierland.nl

eyckehorst.nl

MarjaNoyons.nl

TilburgseKunstkring.nl

tantemoesje.nl

Blokhut.com

ropro-productie.nl

super-actief.nl

JolandaParee.nl

bornart.nl

Mijn achtergrond
Ik heb jarenlang in de marketing-communicatie gewerkt en ben gespecialiseerd in de communicatie via het web. Ooit volgde ik enkele jaren grafische vormgeving op de kunstacademie en later ben ik websites gaan ontwerpen en bouwen. Tegenwoordig werk ik -als gecertificeerd php-programmeur- veel met WordPress en bouw ik onder meer Woocommerce webwinkels op maat. Ook help ik mensen met hun webteksten en vindbaarheid in de zoekmachines.
Daarnaast blijf ik het leuk vinden om posters, folders etc te ontwerpen met programma’s als Illustrator of Indesign.

’s Avonds heb ik weinig zin om nog te gaan schilderen. Gelukkig biedt de Ipad uitkomst omdat ik me daarop lekker tussen de bedrijven door kan uitleven op vrijwel elke locatie. Ook grijp ik regelmatig naar mijn kleurpotloden of tekenpennetje.  Je vindt de resultaten op deze site, zie: ‘Tekeningen‘.