Gina en Maikel, Home Sweet Home

Portret van Gina en Maikel en hun ‘beestenbende’

Portret van mijn nichtje Gina en haar partner Maikel. Gina is de dochter van mijn zus Jacqueline en het werk is een cadeau van haar en mij ter gelegenheid van hun nieuwe woning.

In dit werk -dat op staal is afgedrukt- 75×75 cm zijn zoveel mogelijk huisdieren afgebeeld als mogelijk was binnen deze compositie. Dat was best lastig 😅 want Gina is gek op dieren, en ik kon ze niet allemaal in de tekening verwerken zonder dat het een (beesten)bende werd. Helaas is het tweede konijntje linksboven inmiddels overleden🤕.

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *