Sjitterende keersdaog Gekrabbel

door | 23 dec 2021 | De stad Maastricht en omgeving, Karens Krabbels | 0 Reacties

Servaaskerk Maastricht, met kerstman, kerstauto en kinderen

Speciaal voor jou:
Schitterende kerstdagen en een gezond 2022 toegewenst!

Fantasietekening: de kerstmarkt ‘Magisch Maastricht’ op het Vrijthof met op de achtergrond de Sint-Servaaskerk. Een slee met een eland ervoor, vond ik wat afgezaagd. Dus heb ik voor wat moderner vervoer gezorgd 😉

De kerstman op deze afbeelding zal het pedaal wel nooit intrappen, want dat is een grote plastic pop. Ik zag dit stalletje -waar volgens mij kerstbomen werden verkocht- ergens op een foto van Magisch Maastricht dat ieder jaar georganiseerd wordt. In eerste instantie wilde ik het kerstmannetje vervangen door een wat levendiger exemplaar, maar eigenlijk vond ik het toch wel leuk zo. Dus heb ik het zo gelaten.

Meer over Maastricht

De tekening heb ik gebruikt in onderstaande video!