Sparkling Shining Summer Zomergevoel

á la Gustav Klimt, Karens Krabbels

In de gloed van de zomerzon,
Waar de dag zijn gouden baan begon,
Staat in stille gratie,
Een beeld van zachte contemplatie.

Met haar gezicht naar de hemel gericht,
haar jurk bloeiend in ’t gouden licht.
Vangt de vrouw de zonneschijn.
Haar haren schitteren in golvende lijn,
Dansen op het lichte zomer refrein

Als een godin vangt zij het hemels vuur.
Genietend van elk zomers uur.
Vastgelegd in het licht, blijft zij bestaan,
Onder een zon die nooit zal vergaan.

Iets voor aan jouw muur?

Kunst Op Maat Shop:

Redheaded with Apple Tree á la Klimt

Redheaded with Apple Tree á la Klimt

Vanaf: € 48.50
Meer info

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak door gewoon mijn fantasie te gebruiken, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te maken, al zoekend naar het juiste kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een nieuw geheel.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *