Animated Gif met een knipoog

Alle Blogs

Soms is het gewoon leuk om een beetje te spelen met tekeningen die je toch al hebt gemaakt.
In deze Animated Gif bijvoorbeeld zitten ca 20 basistekeningen. Eerst verschillende schetsen en daarna een verdere uitwerking.
Omdat ik daadwerkelijk alle fases heb bijgehouden (inclusief het wegwerken van gedeeltes waarover ik niet tevreden was), laat deze gif een beetje zien hoe een ontwerp tot stand kan komen, .
Daarna heb ik het uiteraard wat leuker gemaakt voor deze gif 😮
Een gif met een knipoog dus 😉

Animatie-karen-Nijst

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?

0 reacties