Schilderijen

door | 30 aug 2015 | Alle Blogs, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Schilderijen

door | 30 aug 2015 | Alle Blogs, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Schilderen vergt veel tijd, en omdat ik de laatste tijd liever teken, is dit een beetje in het vergeethoekje geraakt. Toch staan er een paar doeken klaar die ik binnenkort verder wil uitwerken. Maar dat ‘binnenkort’ lijkt steeds verder weg …  🙂

Klik op een foto voor een vergroting. Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van verschillende foto’s maar sommige werken zijn tientallen jaren geleden gemaakt, en ik heb ze niet meer in mijn bezit. Dus kan ik verschillende werken helaas niet meer fotograferen.

 

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak met een sprankelende en kleurrijke fantasie, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te ontwikkelen met een uitgebalanceerd kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een intrigerend geheel.
Hoewel ik soms portretten maak waarin mensen herkenbaar zijn, is mijn voornaamste streven om een bepaalde sfeer zo getrouw mogelijk weer te geven.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *