Mijn werk aan jouw muur?

door | 8 sep 2022 | á la Gustav Klimt, Karens Krabbels, Mijn Bloggalerie

Sinds 2022 ben ik ook te vinden op werkaandemuur.nl. Daar kun je een werk laten afdrukken op verschillende materialen en in vele verschillende formaten. Hier lees je hoe dat werkt!
Direct naar de shop

Omdat ik ook voor anderen webwinkels bouw en ik regelmatig de vraag krijg of een werk te koop is, speel ik al een tijdje met de gedachte om ook een webwinkel te starten op deze site. Het aanbod ‘Art Prints’ is echter enorm groot en in zo’n geval kun je beter aansluiten bij de grote spelers op de markt zodat je kunt meeliften met hun marketing activiteiten en ook geen omkijken hebt naar het logistieke proces zoals het drukwerk en de bezorging bijvoorbeeld.

Na lang beraad heb ik voor ‘Werk aan de Muur‘ gekozen omdat ik vind dat ze een goed en duidelijk verhaal hebben en het werk van de beeldmakers -zoals zij dat noemen-  mooi presenteren.  Daarnaast zit er een goede zoekfunctie op de site en je kunt als consument een app downloaden die je helpt om te zien of een werk mooi staat in jouw interieur.

Werk aan de Muur heeft een eigen WordPress Plugin waarmee je het werk dat je op hun site plaatst ook op de eigen site kunt laten zien. Mét de (gemiddelde) prijs en link naar de shop. Enfin, je ziet het hieronder! 🙂

Kies je voor Canvas, Doek of Aluminium of …
Standaard wordt het werk geprint op canvas (2 of 4,5 cm dik), maar je kunt ook kiezen voor aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang, print op doek of op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Klik op de afbeelding voor meer informatie hierover.

Met lijst?
Het is uiteraard mogelijk om een werk gewoon aan de muur te hangen zonder omlijsting. Maar als je het schilderij extra body wil geven dan is baklijst een goede keuze. Doordat de lijst iets breder is dan het canvas, ontstaat er een mooi ruimtelijk effect. Wil je graag glans? Dan kun je kiezen voor ingelijste fotoprints eventueel met passe-partout.

Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wil.
Ik zal er verder niet slapend rijk van worden, want zo’n 80% van de opbrengst gaat naar ‘Werk aan de Muur’ die uiteraard ook het printwerk en de levering voor hun rekening nemen. Mijn winst zit ‘m in de voldoening die het geeft als ik op deze wijze mensen blij kan maken met een mooi product!

Wil je meer weten? Stuur me dan gewoon even een berichtje!

Mixed Media, fantasie en portretten

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de shop te gaan. De hier getoonde prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. Standaard is voor een ingelijst werk gekozen, maar je kunt ook kiezen voor een ander formaat of kleur van de lijst. Of voor fotoprint, aluminium dibond, xpozer, hout, staal, behang, print op doek, acrylglas en zelfs voor een ronde print!

Carnavalstekening bestellen?

Verschillende carnavalstaferelen kun je sinds kort bestellen en laten afdrukken op werkaandemuur.nl. Je ziet ze hieronder. Heb je interesse in een tekening? En staat het er niet bij? Of wil je een (carnavals)tekening laten maken? Neem dan gewoon even contact met mij op!

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de shop te gaan. De hier getoonde prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. Standaard is voor een ingelijst werk gekozen, maar je kunt ook kiezen voor een ander formaat of  kleur lijst. Of voor fotoprint, aluminium dibond, xpozer, hout, staal, behang, print op doek, acrylglas en zelfs voor een ronde print!

Meer werk zien? Ga naar:
WERK AAN DE MUUR

 

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak door gewoon mijn fantasie te gebruiken, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te maken, al zoekend naar het juiste kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een nieuw geheel.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *