Bengelachtig Gekrabbel

door | 16 mei 2018 | Carnaval, De stad Maastricht en omgeving, Karens Krabbels

Carnaval in Maastricht 2018.

In januari ontving ik een heel vriendelijk mailtje van (voormalig) eetcafé de Bengel in Maastricht.
Of ze een carnavalstekening van mij mochten gebruiken tijdens de carnavalsdagen.
Die hadden ze gevonden op mijn site ‘Euver Mestreechs Carnaval

Ik vond het prima!
Dit was het resultaat.
Helaas heb ik het niet met eigen ogen mogen aanschouwen, want we werden geveld door een fikse verkoudheid  😯
Gelukkig hebben verschillende familieleden me een béétje op de hoogte gehouden, alhoewel hun foto’s niet zo scherp waren naarmate de avond vorderde  😛

Proost 😉

Carnavalstekening bestellen?

Verschillende carnavalstaferelen kun je sinds 2022 bestellen en laten afdrukken op werkaandemuur.nl. Je ziet ze hieronder. Heb je interesse in een tekening? En staat het er niet bij? Of wil je een (carnavals)tekening laten maken? Neem dan gewoon even contact met mij op!

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de shop te gaan. De hier getoonde prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. Standaard is voor een ingelijst werk gekozen, maar je kunt ook kiezen voor een ander formaat of  kleur lijst. Of voor fotoprint, aluminium dibond, xpozer, hout, staal, behang, print op doek, acrylglas en zelfs voor een ronde print!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?