Bengelachtig Gekrabbel

door | 16 mei 2018 | Carnaval, De stad Maastricht en omgeving, Karens Krabbels

Carnaval in Maastricht 2018.

In januari ontving ik een heel vriendelijk mailtje van (voormalig) eetcafé de Bengel in Maastricht.
Of ze een carnavalstekening van mij mochten gebruiken tijdens de carnavalsdagen.
Die hadden ze gevonden op mijn site ‘Euver Mestreechs Carnaval

Ik vond het prima!
Dit was het resultaat.
Helaas heb ik het niet met eigen ogen mogen aanschouwen, want we werden geveld door een fikse verkoudheid  😯
Gelukkig hebben verschillende familieleden me een béétje op de hoogte gehouden, alhoewel hun foto’s niet zo scherp waren naarmate de avond vorderde  😛

Proost 😉

Carnavalstekening bestellen?

Verschillende carnavalstaferelen kun je sinds 2022 bestellen en laten afdrukken op werkaandemuur.nl. Je ziet ze hieronder. Heb je interesse in een tekening? En staat het er niet bij? Of wil je een (carnavals)tekening laten maken? Neem dan gewoon even contact met mij op!

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de shop te gaan. De hier getoonde prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. Standaard is voor een ingelijst werk gekozen, maar je kunt ook kiezen voor een ander formaat of  kleur lijst. Of voor fotoprint, aluminium dibond, xpozer, hout, staal, behang, print op doek, acrylglas en zelfs voor een ronde print!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak met een sprankelende en kleurrijke fantasie, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te ontwikkelen met een uitgebalanceerd kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een intrigerend geheel.
Hoewel ik soms portretten maak waarin mensen herkenbaar zijn, is mijn voornaamste streven om een bepaalde sfeer zo getrouw mogelijk weer te geven.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?