Kleurrijk gekrabbel in een Jungle

Karens Krabbels

In november 2022 maakte ik deze kleurrijke fantasietekening van een Afrikaanse dame in een felgekleurde jungle met op de achtergrond een vrouw die naar een dorpje loopt met een mand op haar hoofd. Ik wilde wat meer ‘leven in de jungle’ dus heb ik een vogeltje erbij geplaatst. Ofwel een Lilac-Breasted Roller (vorkstaartscharrelaar) in volle vlucht.

De Afrikaanse kleuren, flora en fauna blijven me boeien ook al is het alweer jaren geleden dat we een rondreis door Senegal maakten (2016).

Bij het maken van deze tekening heb ik me niet veel aangetrokken van bepaalde tekenstijlen. Eigenlijk heb ik gewoon van alles uitgeprobeerd. Als ik het maar mooi vond. Dus bevat dit werk zowel grafische als getekende elementen. Verschillende tekeningen heb ik over elkaar gelegd en ietwat doorschijnend gemaakt. Daarnaast wisselen figuratieve en abstracte elementen elkaar af.

Ik hoop dat je het mooi vindt. Ik heb er in ieder geval veel plezier aan beleefd om dit werk te maken!

Dit werk is verkrijgbaar in de webshop ‘Werkaandemuur’ (klik hier).
Of in mijn nieuwe webshop ‘Bekijk het Maar!’.

Iets voor aan jouw muur?

Bekijk het Maar! Webshop:

Colourful African Life in a Jungle

Colourful African Life in a Jungle

Vanaf: € 48.50
Meer info

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *