Mijn omgeving. Getekende portretten en mooie plekjes in Nederland

door | 30 mrt 2019 | De stad Maastricht en omgeving, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Ook al reizen wij graag en het liefst naar het verre Oosten, ook in Nederland zijn er vele mooie plekjes te vinden. En dat is in dit ‘Corona-tijdperk’ een geluk bij een ongeluk. Hier vind je verschillende tekeningen (en blogs) van mij, waarbij het zuiden des lands goed vertegenwoordigd wordt :-). Uiteraard vind je hier verschillende tekeningen van mijn geboorteplaatse Maastricht, en van Ulestraten het dorp waar ik tijdens mijn puberteitsjaren heb gewoond. En uiteraard van mijn huidige woonplaats ‘Hapert’ in de Kempen (Noord-Brabant)

Klik op een afbeelding voor een vergroting of lees de bijbehorende blog!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt; sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en inmiddels zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Of misschien zie ik je wel op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *