Mijn omgeving. Getekende portretten en mooie plekjes in Nederland

door | 30 mrt 2019 | De stad Maastricht en omgeving, Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Ook al reizen wij graag en het liefst naar het verre Oosten, ook in Nederland zijn er vele mooie plekjes te vinden. En dat is in dit ‘Corona-tijdperk’ een geluk bij een ongeluk. Hier vind je verschillende tekeningen (en blogs) van mij, waarbij het zuiden des lands goed vertegenwoordigd wordt :-). Uiteraard vind je hier verschillende tekeningen van mijn geboorteplaatse Maastricht, en van Ulestraten het dorp waar ik tijdens mijn puberteitsjaren heb gewoond. En uiteraard van mijn huidige woonplaats ‘Hapert’ in de Kempen (Noord-Brabant)

Klik op een afbeelding voor een vergroting of lees de bijbehorende blog!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak door gewoon mijn fantasie te gebruiken, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te maken, al zoekend naar het juiste kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een nieuw geheel.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *