Mijn omgeving. 

Mooie plekjes in Nederland

Ook al reizen wij graag (het liefst naar het verre Oosten), ook in Nederland zijn er vele mooie plekjes te vinden. Vooral tijdens de Corona pandemie was dat een geluk bij een ongeluk. Hier vind je verschillende tekeningen (en blogs) van mijn hand, waarbij het zuiden des lands goed vertegenwoordigd is. Uiteraard vind je hier verschillende tekeningen van mijn geboorteplaatse Maastricht, en van Ulestraten het dorp waar ik als puber heb gewoond. En uiteraard van mijn huidige woonplaats ‘Hapert’ in de Kempen (Noord-Brabant).

Klik op een afbeelding voor een vergroting of lees de bijbehorende blog!

Ander werk

Portret Tekeningen & Schilderijen

Gezichten hebben mij altijd gefascineerd, vooral de ogen …

Meer Info

KLeurrijk Carnaval in het Zuiden

Over vastelaovend in Mestreech en de KempenOptocht in Brabant. 

Meer Info

Reis tekeningen/ illustraties

Tekeningen gemaakt tijdens en na verschillende (verre) reizen.

Meer info