Reis tekeningen/ illustraties bij vakantieverslagen

door | 22 mrt 2019 | Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Helaas maakt Corona (verre) reizen zo goed als onmogelijk, maar tot een paar jaar geleden hebben wij veel mooie rondreizen gemaakt door verre oorden. Onze voorkeur gaat uit naar het Oosten. Tijdens zo’n reis schrijf ik graag een verslagje dat ik vervolgens illustreer.

Klik op een foto voor een vergroting of lees de bijbehorende blog!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar & copywriter (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik ook heel graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro.

Mijn creatieve reis begint begint vaak door gewoon mijn fantasie te gebruiken, maar soms vindt het ook zijn oorsprong in foto's die ik met mijn iPhone heb genomen. Het is nooit de bedoeling om deze simpelweg te kopiëren, maar eerder om een geheel eigen creatie te maken, al zoekend naar het juiste kleurenpalet en een harmonieuze compositie. Ik combineer graag verschillende elementen tot een nieuw geheel.

Inmiddels vind je me ook op Getekend Maastricht en zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl. Eind 2022 heb ik de webwinkel kunstopmaatshop.nl gelanceerd waar je ook werk van anderen kunt vinden. En misschien zie ik je ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *