Reis tekeningen/ illustraties bij vakantieverslagen

door | 22 mrt 2019 | Tekeningen en schilderijen Digi-Expo

Helaas maakt Corona (verre) reizen zo goed als onmogelijk, maar tot een paar jaar geleden hebben wij veel mooie rondreizen gemaakt door verre oorden. Onze voorkeur gaat uit naar het Oosten. Tijdens zo’n reis schrijf ik graag een verslagje dat ik vervolgens illustreer.

Klik op een foto voor een vergroting of lees de bijbehorende blog!

Over Karen Nijst

Als webontwikkelaar (Kahlo Websites Hapert) zit ik veel achter de computer. Maar tijdens de vrije uurtjes teken en schrijf ik graag. De laatste jaren werk ik steeds vaker op de IPAD Pro. Ik maak dan meestal gebruik van Iphone foto's, echter nooit met de bedoeling deze exact te kopiëren.
Ik vind het juist een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, compositie en uitsneden. Ook combineer ik graag verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven (tenzij het een portret is natuurlijk). Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!
En voor wie het leuk vindt, sinds september 2021 vind je me ook op Getekend Maastricht en sinds 2022 zijn verschillende werken te bestellen op karennijst.werkaandemuur.nl/nl
Zie ik je wellicht ook op Instagram?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.